BOEK NU
NEEM CONTACT OP

CHALLENGES

Clip ‘n Climb biedt een zeer breed scala aan klimuitdagingen! Of je nu omhoogklimt langs touwen, staven, ladders of verschillende klimhandvatten, Clip ’n Climb Parkstad biedt unieke en buitengewone ervaringen voor klimmers van elk niveau! Met hun verschillende vormen, levendige kleuren en verschillende texturen, is geen uitdaging hetzelfde. Vervelen zul je je absoluut niet! En voor degenen die telkens net een stapje verder willen gaan, hebben onze uitdagingen verschillende moeilijkheidsgraden zodat je het steeds moeilijker kunt maken voor jezelf!

Hieronder vindt je onze challenges. Per onderdeel wordt omschreven welke uitdagingen je te wachten staan. Kun je niet wachten om te klimmen? Reserveer nu!

ALIENS

Buitenaardse wezens zorgen voor een superleuke en oplossingsgerichte uitdaging, speciaal voor ‘astronauten’ van alle leeftijden.

BEKIJK DE CLIMB

AMAZING

Dit is een leuke uitdaging voor jonge kinderen en bezoekers die het Clip ’n Climb-parcours voor de eerste keer bezoeken.

BEKIJK DE CLIMB

ASTROBALL

De nieuwste en meest sensationele uitdaging, ontworpen voor drie klimmers.

BEKIJK DE CLIMB

BIG CHEESE

De ‘Big Cheese’ bestaat uit veel opties en nog meer kleur!

BEKIJK DE CLIMB

CHECKERPLATE

Deze metallic schaakmat is dankzij de felgekleurde ledlampjes die erop reflecteren een visueel stimulerende én spannende uitdaging, dankzij de verschillende handgreep-opties.

BEKIJK DE CLIMB

CLOUD 9

Klim via een van de drie routes –die aangegeven worden met verschillende kleuren – door de wolken.

BEKIJK DE CLIMB

DARK TOWER

Een extreem populaire nachtklim-ervaring! De doorschijnende klimgaten worden verlicht met ledlampjes, wat zorgt voor een geweldige uitdaging.

BEKIJK DE CLIMB

DOME CHIMNEY

Deze klim vereist een andere techniek: zet je voeten op de steunen aan beide kanten van de ‘schoorsteen’ en duw jezelf omhoog met je armen en benen.

BEKIJK DE CLIMB

DRY ICE

Een unieke klim die ontworpen is voor het gebruik van de ijsbijltechniek, die wordt gebruikt bij echte ijsbeklimmingen.

BEKIJK DE CLIMB

FACE TO FACE

Daag je maat uit voor een race naar de top! Deze stimulerende en enorm originele klimuitdaging is gemaakt van doorzichtig acryl, wat vele opties biedt voor interactief plezier.

BEKIJK DE CLIMB

HEXED

De honingraat die door de unieke zeshoekige ‘holds’ ontstaat, zorgt voor een visueel stimulerende uitdaging met veel verschillende routes naar de top.

BEKIJK DE CLIMB

INFLATED

Een dubbelzijdige uitdaging met één belangrijk verschil: klimmers maken het elkaar lastig doordat ze de wand laten bewegen en stuiteren terwijl ze klimmen!

BEKIJK DE CLIMB

JUNGLE VINES

Jungle Vines is een combinatie van kracht, geduld en doorzettingsvermogen om de routes te volgen die door de gekleurde ballen aangegeven worden. Slinger aan de touwen als Tarzan!

BEKIJK DE CLIMB

JUNGLEGYM

Deze commando-stijl uitdaging vereist sterke armen en vastberadenheid… Het is een zware, fysieke uitdaging die klimmers van alle leeftijden voor het blok weet te zetten.

BEKIJK DE CLIMB

LEAP OF FAITH

Het doel is om de centrale paal te beklimmen en van daaruit op het spring-platform te stappen, vanwaar je met een slimme sprong de trapeze vast moet grijpen.

BEKIJK DE CLIMB

LIGHTNING CRACK

Een mooie klimmuur in de vorm van een bliksemschicht. Het beklimmen van deze ‘flitsende’ vorm is een unieke uitdaging voor klimmers, omdat het lichaam goed gepositioneerd moet worden om de balans te bewaren.

BEKIJK DE CLIMB

ORBITAL

‘Spin’ je weg naar de top van deze unieke, interactieve uitdaging.

BEKIJK DE CLIMB

PIXETRON

Zoek uit hoe je de ronde handvatten het beste kunt vastpakken en kies een kleur om jouw route naar de top te vinden.

BEKIJK DE CLIMB

SKYSCRAPER

Dit populaire, felgekleurde element biedt een uitstekende eerste klim voor jongere klimmers, die via het midden recht omhoog kunnen klauteren zoals bij een ladder.

BEKIJK DE CLIMB

SPAGHETTI JUNCTION

De korte koorden en de gebogen voetsteunen met smalle randen, maken Spaghetti Junction een opwindende, fysieke uitdaging die kracht en balans vereist.

BEKIJK DE CLIMB

SPEED CLIMB

Plaats je voeten snel door, zodat je genoeg power hebt om zo snel mogelijk omhoog te klimmen! Meestal dagen klimmers iemand anders uit, voor een duo-race naar de top.

BEKIJK DE CLIMB

STAIRWAY TO HEAVEN

Klimmers worden uitgedaagd om de top de ‘lopend’ te bereiken: zonder handen dus!

BEKIJK DE CLIMB

STEELWORKS

De weg naar de top moet je letterlijk ‘vastgrijpen’, via de rode staven. Je voeten plaats je op hellende stalen rails.

BEKIJK DE CLIMB

TREE TRUNK

Iedereen houdt ervan om in bomen te klimmen…, maar een vierkante boomstam? Deze klim maakt de klassieke boomklim-uitdaging waar we allemaal mee opgegroeid zijn nóg spannender.

BEKIJK DE CLIMB

TWISTER

Een absoluut prachtige en visueel krachtige attractie. Twister is niet zomaar een centrale blikvanger: het is een geweldige klimuitdaging, waarbij je om het hoekje kunt gluren om te zien hoe de andere klimmer het ervan af brengt.

BEKIJK DE CLIMB

VERTICAL DROP SLIDE

Je maakt een 3 meter lange vrije val, voordat je naadloos via de glijbaan verder glijdt naar het einde van de slide. Geniet van de opwindende adrenalinekick die je krijgt als je van een grote hoogte omlaag valt!

BEKIJK DE CLIMB

FACILITEITEN

  • Toiletten (m/v)
  • Kleedruimtes met douches (m/v)
  • Kluisjes
  • Schoenenrekjes
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wi-Fi

CLIPBAR

De perfecte plek om je dorst te lessen na een hevige klimsessie. We serveren ook heerlijke snacks en hapjes!
MEER INFORMATIE

OPENINGSTIJDEN

ma. - vr. 13:00 - 19:00
za. - zo. 11:30 - 19:00

CLIMB NEWS

Kom alles te weten over Clip ‘n Climb. Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste Climb-nieuws,
unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer.