BOEK NU
NEEM CONTACT OP

CLIP ‘N CLIMB

Clip ‘n Climb: Klimplezier voor iedereen!
Ben jij dol op klauteren en klimmen, maar is de reguliere klimwand niet zo jouw ding? Dan is Clip ’n Climb dé activiteit voor jou! Met meer dan 25 unieke klimchallenges, biedt Clip ’n Climb Kerkrade een superleuke en laagdrempelige activiteit voor jong en oud. Voorkennis over klimmen is niet nodig: iedereen kan zich hier uitleven! Clip ’n Climb werd bedacht in Nieuw-Zeeland en is inmiddels over de hele wereld een immens populaire activiteit. De eerste Clip ‘n Climb in Zuid-Nederland is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en is het ultieme, gezonde uitje met familie en vrienden. Plezier gegarandeerd!

Hoe werkt het?
Bij Clip ’n Climb maak je gebruik van de innovatieve, automatische zekeringstechnologie TruBlue, waardoor je geen klimpartner nodig hebt. Je ‘clipt’ jezelf gewoon vast bij de uitdaging die je aan wilt gaan en kunt vervolgens veilig naar boven klimmen. Doordat je geen kennis van klimmen nodig hebt en de uitdagingen toegankelijk zijn voor alle niveaus, is Clip ’n Climb een leuke en laagdrempelige activiteit voor iedereen vanaf 8 jaar. Zelfs als toeschouwer zal een middagje Clip ’n Climb je bijblijven!

Wat kun je doen?
Bij Clip ‘n Climb Parkstad hebben we 27 geweldige klimchallenges die gezond en uitdagend plezier bieden voor iedereen. Test je skills en vastberadenheid op klimobstakels die een uitdaging zijn voor zowel de kleintjes als voor ervaren klimmers. Pak je fotomomentje op Pixetron, beklim de Jungle Gym als een echte commando, bereik nieuwe hoogten op de Sky Skraper, test je ijsbijltechniek op de Dry Ice en race tegen je vrienden op de Face to Face. Er zijn drie ultieme uitdagingen voor de meer ervaren Clip ’n Climbers: wandel naar de top van de Stairway to Heaven, beklim de Leap of Faith voor een echte sprong in het diepe en ga voor de Vertical Drop Slide met een 3 meter lange vrije val

FACILITEITEN

  • Toiletten (m/v)
  • Kleedruimtes met douches (m/v)
  • Kluisjes
  • Schoenenrekjes
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wi-Fi

CLIPBAR

De perfecte plek om je dorst te lessen na een hevige klimsessie. We serveren ook heerlijke snacks en hapjes!
MEER INFORMATIE

OPENINGSTIJDEN

ma. - vr. 13:00 - 19:00
za. - zo. 11:30 - 19:00

CLIMB NEWS

Kom alles te weten over Clip ‘n Climb. Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste Climb-nieuws,
unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer.