BOEK NU
NEEM CONTACT OP

CLIPBAR

Welkom in de bar van Clip ’n Climb Parkstad! Hier kunnen mama’s en papa’s, oma’s en opa’s, broertjes en zusjes en eigenlijk iedereen die wil zien hoe het eraan toe gaat in onze klimarena neerstrijken met een hapje en/of drankje. Vanuit de Clipbar zijn alle challenges goed te zien, zodat je als toeschouwer niets hoeft te missen!

Uiteraard zijn ook de klimmers zelf voor of na hun klimsessie van harte welkom in de Clipbar, want al die inspanning maakt hongerig! We serveren diverse drankjes, hapjes en snacks. Voor kinderfeestjes en groepen bieden wij speciale arrangementen aan, die uiteraard altijd in overleg met Clip ’n Climb Parkstad samengesteld kunnen worden.

Sportliefhebbers kunnen in de Clipbar, die wordt gedeeld met de kantine van Soccer Arena, genieten van live sport. Zo worden er regelmatig Live Eredivisie of andere voetbalwedstrijden, Formule 1 en tal van andere sporten uitgezonden. Tevens is er gratis WiFi voor iedereen. Zowel als toeschouwer als bezoeker ben je bij de Clipbar van alle gemakken voorzien.

Het is niet toegestaan om eigen drink- en etenswaren te nuttigen in de Clipbar. Het is wel toegestaan om eigen drink- en etenswaren te nuttigen in de introductieruimte.

MENU

CLIPBAR

De perfecte plek om je dorst te lessen na een hevige klimsessie. We serveren ook heerlijke snacks en hapjes!
MEER INFORMATIE

OPENINGSTIJDEN

ma. - vr. 13:00 - 19:00
za. - zo. 11:30 - 19:00

CLIMB NEWS

Kom alles te weten over Clip ‘n Climb. Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste Climb-nieuws,
unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer.